ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-02-2013, ora 17:38

Un barbat din Belarus depistat la Sculeni conducand un autoturism neimatriculat

Articol de Alexandra Stefanescu

Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Sculeni au intocmit lucrare penala unui barbat, cetatean Belarus, care conducea un autovehicul cu numar de inmatriculare fals.

Pe data de 17 februarie s-a prezentat la controlul de frontiera, in P.T.F. Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateanul belarus U.A., in varsta de 44 de ani,conducand un microbuz marca Volkswagen.

Avand suspiciuni politistii de frontiera au efectuat verificari in urma carora au constatat ca seria poansonata nu corespunde cu cea inscrisa in certificatul de inmatriculare.

Cetateanul a declarat ca a fost contactat telefonic de catre o persoana pe nume K.M. cu care s-a inteles ca pentru suma de 200 de euro sa transporte autovehiculul neavand cunostinta despre faptul ca numarul de inmatriculare este fals.

Politistii de frontiera ieseni au intocmit lucrare penala cetateanului Belarus sub aspectul savarsirii infractiunii de “punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare sau de inregistrare” urmand a fi prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi cu propunerile legale. Autovehiculul a fost indisponibilizat la P.T.F. Sculeni, pana la finalizarea cercetarilor”, informeaza IJPF.

Foto: realitatea.net

     
Tag-uri: politie, frontiera, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii