A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831326.4171.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un an de voluntariat, inca o speranta. Initiatorii de la Casa Share au construit a saptea casa in Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-12-2015, ora 08:41

Un an de voluntariat, inca o speranta. Initiatorii de la Casa Share au construit a saptea casa in Iasi

Articol de Cristian Amariei
Proiectul caritabil Casa Share a implinit un an. Momentul a fost sarbatorit cu inaugurarea celei de a saptea locuinta construita cu ajutorul voluntarilor pentru o familie nevoiasa. Initiatorul campaniei este hotarat sa continue proiectul de suflet si sa ajute copiii sarmani.

Casa Share 7 a fost daruita unei femei din comuna Popricani care isi creste singura cei opt copii. Pana in urma cu o luna, toti traiau inghesuiti in doua camere. Bogdan Tanasa, initiatorul proiectului, le-a ridicat din temelie o locuinta cu patru camere, complet mobilata si cu toate utilitatile. Bucuria celor mici a fost nemarginita.

Emanuela Hriscu, beneficiara: "nu am visat la asa ceva, niciodata. Fata de cum era, a fost foarte greu, este un om cu suflet mare, ii daruim din suflet multa, multa sanatate si realizari pe nai departe."

Momentul a coincis chiar cu implinirea unui an de cand a luat fiinta proiectul Casa Share. In total, sapte familii din mediul rural, cu 34 de copii, au primit in dar cate o locuinta construita de la zero de Bogdan Tanasa.

"Am trecut prin foarte multe ca sa realizam aceste 7 case, dar cand tragi linie satisfactiile care vin din bucuria copiilor, aici e bucuria mare," povesteste Bogdan Tanasa, initiator campanie Casa Share.

Un sprijin de nadejde a fost oferit de un voluntar englez, casatorit cu o romanca. impreuna au sponsorizat o mare parte din costurile pentru ridicarea locuintei.

"Deja avem planuri pentru Casa Share 8 si pentru anul viitorul si pentru ce va fi de acum incolo, sper mai multe case. Speram ca va fi acelasi numar de case si anul viitor," a spus Dave Ashforth, voluntar.

Dana Iliuta, voluntar: "eu sunt de parere ca daca putem sa impartim si cu semenii nostri, de ce nu?! Am strictul necesare, am tot ce-mi trebuie."

In construirea acestei case s-au investit peste 20.000 de euro.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
SIBNET,  23.12.2015 08:07

Un program exceptional de castigat bani la domiciliu, acum la dispozitia tuturor oamenilor seriosi si harnici! Incepi rapid, simplu, eficient! Te invitam sa incepi acum un curs gratuit care te invata simplu si repede cum poti face bani pe internet. Cursul il primesti pe adresa ta de email, este gratuit, cu explicatii clare si te invata pas cu pas cum poti face bani pe internet. Pentru a primi cursul, trimite un mesaj la adresa de email: sibnet@usa.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii