ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
25-04-2013, ora 15:15

Ultima serie de absolventi postdoctorat, la raport

Articol de Madalina Irimia

Cercetatorii postdoctorat de la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi isi vor face publice rezultatele stiintifice obtinute.

Vineri, 26 aprilie, ora 10.00, in sala “Furaje”, va avea loc prezentarea rezultatelor celei de a doua serii de absolventi postdoctorat, din cadrul proiectului “SCOALA POSTDOCTORALA IN DOMENIUL AGRICULTURII SI MEDICINEI VETERINARE” cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Proiectul a avut ca scop asigurarea suportului institutional, financiar si logistic necesar programelor postdoctorale pentru activitati de cercetare de excelenta, in domeniul agricol si al medicinii veterinare.

In cadrul acestei intalniri, absolventii ultimei serii vor prezenta cele mai importante rezultate stiintifice si situatia realizarii indicatorii individuali prevazuti in cadrul proiectului (lucrari ISI, BSI, stagii externe, participari la manifestari interne, participari la manifestari externe, proiecte depuse, proiecte castigate).

     
Tag-uri: absolventi, USAMV, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii