A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816845.1984.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ultima sedinta din 2015 a Consiliului Local Iasi, noi proiecte de hotarari aprobate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-12-2015, ora 14:03

Ultima sedinta din 2015 a Consiliului Local Iasi, noi proiecte de hotarari aprobate

Articol de Madalina Irimia
Intruniti in sedinta ordinara marti, 29 decembrie, consilierii locali ieseni au dezbatut 50 de proiecte de hotarari aflate pe ordinea de zi.

Printre proiectele aprobate s-au aflat acordarea titlurilor de Cetatean de Onoare al Municipiului Iasi doamnei Maria Slatinaru – Nistor si domnului Andrei Serban, rectificarea bugetului general al Municipiului Iasi pe anul 2015, aplicarea prevederilor OUG nr. 44 din 14.10.2015 privind acordarea unor facilitati fiscale, bugetul de venituri si cheltuieli rectificat pe 2015 al SC Servicii Publice SA si SC Termo – Service SA.

De asemenea, au mai fost aprobate proiectele de hotarari vizand ajustarea tarifelor pentru gratuitatile acordate pe mijloacele de transport in comun, indicatorii tehnico – economici privind reabilitarea si modernizarea Sectiei Clinice ATI si Blocului operator pentru Transplant din cadrul Spitalului Clinic Dr. C. I. Parhon Iasi, dar si planul de reorganizare al Regiei Autonome de Transport Public Iasi. Proiectul privind strategia de dezvoltare a Serviciului de Salubrizare in Municipiul Iasi a fost retras de pe ordinea de zi.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii