A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727583522.4497.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

USAMV Iasi ii invita pe liceeni sa petreaca “o zi in campus”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
13-02-2013, ora 14:16

USAMV Iasi ii invita pe liceeni sa petreaca “o zi in campus”

Articol de Alexandra Stefanescu

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi promoveaza un concept nou de informare a elevilor interesati de oferta educationala propusa pentru admiterea 2013. Proiectul “Porti deschise permanent” isi doreste eliminarea barierelor institutionale si deschiderea catre tinerii care vor sa devina studenti ai USAMV Iasi.

Astfel, Universitatea a lansat catre liceele din judetele Moldovei o invitatie prin care isi exprima disponibilitatea primirii grupurilor de elevi si in perioada 1 – 5 aprilie 2013, atunci cand este prevazuta saptamana dedicata activitatilor extracurriculare si extrascolare, in cadrul programului numit „Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”. Doua clase din cadrul Colegiului National “Emil Racovita” din Iasi s-au inscris deja pentru a petrece “o zi in campus”.

Cu o singura programare telefonica, elevii viziteaza obiectivele importante ale instiutiei si primesc informatii referitoare la oferta academica de la persoane abilitate din USAMV.

Programul unei vizite in Universitate cuprinde manifestari inedite si captivante, printre care amintim: vizualizarea 3D a diverselor obiecte in cadrul Centrului de Vizualizare Avansata – 3D, vizitarea bibliotecii – una dintre cele mai moderne din spatiul universitar iesean, consultatii demonstrative in clinicile de medicina veterinara, lectii de peisagistica. Vizitele pot fi efectuate in functie de disponibilitatea tinerilor si a cadrelor didactice, pentru buna organizare a actiunii fiind necesara doar o programare telefonica la Departamentul de Promovare si Imagine.

     
Tag-uri: USAMV, Iasi, elevi, liceu, campus
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii