A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865454.8931.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

USAMV Iasi gazduieste un atelier de formare in limba franceza
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
04-06-2013, ora 13:28

USAMV Iasi gazduieste un atelier de formare in limba franceza

Articol de Alexandra Stefanescu

In saptamana 3 - 7 iunie 2013, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi va fi gazda unui atelier de formare in limba franceza, cu tema “Conceperea materialelor pedagogice in cadrul cursului de limba franceza cu obiective specifice”.

Aceasta formare face parte din activitatile organizate in cadrul proiectului “Consolidarea limbii franceze si a cercetarii in limba franceza pentru studentii nefilologi intr-un climat multicultural si francofon”, finantat de Agentia Universitara a Francofoniei si coordonat de USAMV Iasi.

Formatoarea acestui atelier este Julie Stauber, profesor formator de limba franceza pentru straini, doctoranda a Universitatii din Lyon 2, coautoare de manuale de specialitate si metode de invatare a limbii franceze, “Ici 1”, nivel A1 si “Au fil de la soie”, material audio, nivel B2. Participantii la aceasta formare sunt profesori universitari ai universitatilor partenere. O lista detaliata a persoanelor participante, cat si programul formarii sunt anexate la acest comunicat.

Programul evenimentului cuprinde strategii metodologice de colectare a datelor, analiza si selectionarea acestora, conceperea materialului pedagogic in franceza cu obiective specifice, elaborarea fiselor de activitati si a secventelor de curs, conceperea materialelor pedagogice vizind franceza cu obiective universitare, tipurile si specificitatile discursului academic. Saptamana de lucru se va incheia cu prezentarea si validarea rezultatelor obtinute pe parcursul acestei formari, care vizeaza aplicarea dispozitivelor pedagogice din cadrul cursului de limba franceza standard in situatii de comunicare concrete adaptate mediului profesional.

Aceasta activitate are ca obiectiv principal familiarizarea participantilor cu modul de concepere si de scriere a unui manual FOS in vederea publicarii unor cursuri de limba franceza in agro-economie si in medicina veterinara.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii