A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865912.6578.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

USAMV Iasi gazduieste dezbaterea publica pe tema regionalizarii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-05-2013, ora 08:01

USAMV Iasi gazduieste dezbaterea publica pe tema regionalizarii

Articol de Alexandra Stefanescu

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi gazduieste astazi, 23 mai, dezbaterea publica pe tema regionalizarii, eveniment organizat de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Guvernul Romaniei a demarat un amplu proces de discutii la nivel national privind reorganizare administrativa menita sa asigure dezvoltarea economica si sociala echilibrata a Romaniei, dar si eficientizarea administratiei publice. Sub titulatura „Reforma administrativ-teritoriala, mai multa eficienta in administratia locala din Romania”, prima dezbatere din afara capitalei va avea loc la Iasi.

Evenimentul este programat astazi in intervalul orar 10.00-16.00, in Aula Magna a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad”. La dezbaterea publica sunt asteptati sa participe presedinti de consilii judetene si primari din majoritatea localitatilor din Moldova.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii