ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-03-2014, ora 17:41

USAMV Iasi a lansat, joi, platforma expozitionala agricola Ezareni

Articol de Madalina Irimia

Targul pentru fermieri, ce se organizeaza la Ezareni-Iasi, Statiunea Didactica a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi, in perioada 18-21 septembrie 2014, a devenit evenimentul anual emblematic in domeniu pentru Regiunea de Nord-Est a Romaniei.

AGRALIM este cel mai important eveniment agricol in aer liber din regiune, organizat de AB Plus Events impreuna cu Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi sub patronajul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, ce va reuni expozanti de marca, companii de top din agricultura si industrie alimentara, specialisti de inalta clasa, asociatii agricole, decidenti importanti de la nivel national si local din domeniul agriculturii, precum si reprezentanti ai mass-media. In esenta sa, targul reprezinta un spatiu de expunere a noutatilor din domeniul agriculturii, a rezultatelor cercetarii si productiei agricole, de prezentare a demonstratiilor cu masini si instalatii performante pentru culturi agricole, o locatie potrivita de intalnire pentru fermieri, specialisti, manageri, investitori si autoritati centrale, regionale si locale din domeniul agriculturii. De asemenea, targul reprezinta un forum de larga comunicare unde participantii vor dezbate teme de larg interes, vor purta discutii despre noutatile si inovatiile din agricultura si industrie alimentara, vor putea stabili parteneriate, vor incheia contracte noi si vor intari relatiile cu clientii traditionali, vor participa la conferinte informative, demonstratii, concursuri si diverse evenimente culturale.

Pe durata celor patru zile, fermierii, specialistii, studentii, publicul larg si jurnalistii vor putea vizita expozitia de masini agricole, de animale si pasari de rasa, loturile demonstrative de culturi agricole, standurile expozitionale cu vanzare a companiilor producatoare si vor putea participa la conferintele din forumul agricol.

Vizitatorii vor avea parte de multe surprize placute de care vor putea beneficia: produse de calitate, preturi de producator, concursuri cu premii, tombole, evenimente culturale etc. Va asteptam sa vizitati Targul expozitional AGRALIM de la Ezareni-Iasi, Statiunea Didactica a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi, in perioada 18-21 septembrie 2014.

     
Tag-uri: USAMV, platforma, AGRALIM
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii