ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
06-02-2013, ora 11:16

USAMV Iasi a lansat competitia “Proiecte de cercetare stiintifica” - sesiunea 2013

Articol de Madalina Irimia

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” Iasi a lansat competitia “Proiecte de cercetare stiintifica” - sesiunea 2013 pentru stimularea activitatii tinerilor cercetatori, asistenti si sefi de lucrari, a caror varsta este de maximum 36 de ani la data depunerii aplicatiei.

Pentru fiecare din cele patru facultati ale USAMV Iasi se vor finanta patru proiecte. Acestea vor fi supuse la doua evaluari, una interna pentru care trebuie sa se obtina un minimum de 25 puncte pentru a trece la cea de a doua evaluare, cea externa. Suma anuala acordata de Universitate pentru fiecare proiect va fi de maximum 15000 lei, in functie de devizul intocmit de solicitant, cheltuielile de personal nefiind eligibile.

Indicatorii de performanta care trebuie realizati la sfarsitul perioadei de cercetare sunt mentionati in Cererea de finantare. Conform regulilor ce fac referire la aceasta competitie, proiectele se deruleaza pe o perioada de 24 de luni. Startul competitiei a fost dat la inceputul acestei saptamani, iar data limita pentru primirea cererilor este 4 martie 2013, contractarea fiind prevazuta pentru 31 martie 2013.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii