A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817746.1955.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tupeu de hot: I-a furat din masina parcata in curte actele de identitate si un card bancar impreuna cu codul pin
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-04-2013, ora 11:04

Tupeu de hot: I-a furat din masina parcata in curte actele de identitate si un card bancar impreuna cu codul pin

Articol de Madalina Irimia

Politistii ieseni au fost anuntati de catre un barbat, din com. Comarna, ca din autoturismul lasat neasigurat, parcat in curtea locuintei, i s-au furat actele de identitate si un card bancar impreuna cu codul pin.

In urma verificarilor si investigatiilor efectuate, politistii din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Raducaneni si Postului de Politie Comarna au identificat suspectul comiterii faptei: A. Florin, de 18 ani, din com. Comarna, jud. Iasi.

Cu ocazia cercetarilor s-a stabilit ca la data de 12.04.2013, in jurul orei 21:00, suspectul, cunoscand ca partea vatamata lasa autoturismul neasigurat, a escaladat poarta locuintei, a sustras un portmoneu din haina care era pe bancheta, dupa care s-a deplasat in mun. Iasi si avand codul pin al cardului a scos suma de 4800 lei de la doua bancomate. Pe timpul cercetarilor au fost recuperate: portmoneul, cartea de identitate, permisul de conducere, certificatul de inmatriculare si suma de 85 lei. Cercetarile continua cu suspectul in stare de libertate, urmand ca dosarul penal sa fie inaintat la Parchetul de pe langa Judecatoria Raducaneni cu propuneri procedurale. Recomandam cetatenilor sa nu lase autoturismele neasigurate, chiar si pentru perioade scurte de timp, ori daca le parcheaza in curtea locuintei sau in garaj, iar daca detin carduri bancare sa nu lase codul pin la indemana pentru a preintampina comiterea unor astfel de fapte”, informeaza IPJ Iasi.

Foto: realitatea.net

     
Tag-uri: hot, furt, Iasi, politie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii