A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720185970.1668.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tudor Ciuhodaru, sanctionat pe motiv ca a facut public diagnosticul sefului medicilor din Romania
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-09-2012, ora 12:35

Tudor Ciuhodaru, sanctionat pe motiv ca a facut public diagnosticul sefului medicilor din Romania

Articol de Cristian Amariei

Medicul si deputatul Tudor Ciuhodaru a primit un avertisment din partea Comisiei de Disciplina a Spitalului "Sfantul Spiridon" din Iasi pentru ca a dezvaluit diagnosticul sefului medicilor din Romania.

El a fost sanctionat pentru ca a incalcat dreptul pacientului la confidentialitate, dezvaluind diagnosticul profesorului Vasile Astarastoae, seful Colegiului Medicilor din Romania.

Un ziar local a publicat informatia conform careia acesta suferea de angina pectorala instabila si fibroza pulmonara, fiind internat la Cardiologie chiar in ziua in care trebuia sa se prezinte in fata procurorilor DNA, scrie Adevarul.

Vasile Astarastoae este cercetat in dosarul privind fraudarea unei licitatii cu fonduri europene, in valoare de 6,4 milioane de lei.

Nemultumit ca afectiunile i-au fost facute publice, profesorul Astarastoae a facut plangeri la adresa spitalului, iar Comisia de Disciplina a decis sanctionarea medicului Tudor Ciuhodaru, cel care ar fi furnizat informatiile.

"Este o sanctiune data de Comisia de Disciplina pentru incalcarea dreptului pacientului. Au fost mai multe plangeri adresate de pacient la conducerea unitatii pentru ca i s-a publicat diagnosticul. Comisia de Disciplina a decis sanctionarea angajatei de la Registratura si a doctorului Ciuhodaru cu avertisment", spune doctorul Diana Cimpoesu, purtatorul de cuvant al Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi.

Tudor Ciuhodaru a contestat decizia la Tribunalul Iasi.

Sursa: adevarul.ro

Foto: evz.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  21.06.2017 12:20

wh0cd4841191 bentyl muscle relaxer Diclofenac No Script

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii