A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719811327.363.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tudor Ciuhodaru participa la protestul organizat la Iasi impotriva lui Victor Ponta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-11-2014, ora 14:18

Tudor Ciuhodaru participa la protestul organizat la Iasi impotriva lui Victor Ponta

Articol de Madalina Irimia

Tudor Ciuhodaru va participa la protestul de pe 8 noiembrie de la Iasi.

Vom protesta! Constitutia ne-a dat, Ponta a luat! Sunt revoltat si voi iesi in strada pentru respectarea dreptului romanilor la vot, oriunde s-ar afla! Pe 8 noiembrie, la ora 18, intre primarie si prefectura. Sunt multi care vor face la fel in mai multe orase. Ne-am saturat sa fim furati si umiliti! Noi vrem respect! Voi?

Sunt tot mai multe amputari ale democratiei, sunt tot mai multe avertizari despre restaurarea partidului-stat dupa prezidentiale. Pe 2 noiembrie, dupa nici 25 de la revolutie, ne-am intors in epoca statului la coada si restrictionarea dreptului la vot. Cate nerusinare! Ce mizerie! Ce rusine! Ce lipsa de respect pentru romani! Pentru prima data dupa 25 de ani ne-a fost furat pana si dreptul la vot si nimeni nu a patit nimic.

Am iesit in strada si in 1989, atunci cand romanii au murit pentru libertate. Libertatea de a alege si a spune liber ce gandim. Este de datoria noastra de a apara aceste drepturi elementare intr-o democratie. Protestez azi pentru ca sa avem un viitor!”, a declarat Ciuhodaru.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii