A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834388.0149.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tudor Ciuhodaru: „Premierul acopera dosare de coruptie”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-10-2014, ora 09:32

Tudor Ciuhodaru: „Premierul acopera dosare de coruptie”

Articol de Cristian Amariei

Tudor Ciuhodaru continua seria acuzatiilor la adresa premierului.

Vacanta parlamentara electorala e presul sub care se pot ascunde infractorii Microsoft „Parlamentul nu e fabrica de legi” si ,,toti sunt plecati in campanie electorala” sunt doar pretexte pentru ca majoritatea sa aprobe urgent vacanta parlamentara electorala.

Dar domnul Tariceanu stie, asa cum si domnul Zgonea stie, ca nu acestea sunt fost motivele reale pentru care au trimis parlamentarii pe coclauri.

Parlamentul nu mai e de mult fabrica de legi pentru ca guvernul a devenit uzina de ordonante de urgenta. In schimb, devine tot mai mult, o adunare de puscariabili si de penali, folosita ca masina de spalat pentru corupti. S-a vazut, chiar de pe alte continente, ca e doar presul sub care pot ascunde infractori politici.

Pentru ca aceste lucruri sa inceteze ar fi suficient sa se adopte proiectele mele de lege privind eliminarea imunitatii si limitarea la maxim doua a numarului de mandate. Lor li se adauga cel ce prevede pierderea mandatului pentru cei condamnati. Se puteau dezbate linistit in aceasta vacanta electorala, eventual la pachet cu imunitatea ministrilor acuzati de coruptie. Si parca am mai hotarat candva ca 300 sunt de ajuns…

Mai exista insa o speranta. Prin vot le puteti reaminti oricand ca nu si-au adus de acasa scaunele de deputat sau senator!”, declara Tudor Ciuhodaru.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii