A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865645.677.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Trei soferi fara permis prinsi de politistii rutieri din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-04-2014, ora 12:58

Trei soferi fara permis prinsi de politistii rutieri din Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

In perioada 19-21 aprilie politistii rutieri din Iasi au identificat trei conducatori auto care conduceau autoturisme desi nu posedau permis de conducere.

Pe data de 19 aprilie, politistii din cadrul Politiei Orasului Harlau, in timp ce se aflau in exercitarea atributiunilor de serviciu pe DC 150, au oprit pentru control soferul unui auto, H. Petru, care se deplasa cu o autoutilitara pe drumul public. In urma verificarilor efectuate, a rezultat ca barbatul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

In aceeasi zi, politistii rutieri din cadrul Politiei Orasului Targu Frumos, in timp ce efectuau serviciul de supraveghere si control al traficului rutier pe strada Stefan cel Mare si Sfant din oras, au oprit pentru control soferul unui auto, P. Marian, de 26 de ani, din Targu Frumos. In urma verificarilor a rezultat ca acesta are permisul de conducere anulat. Pe numele soferilor au fost intocmite dosare penale.

Pe data de 21 aprilie, politistii din cadrul Biroul Rutier Iasi, in timp ce efectuau serviciul de supraveghere si control al traficului rutier pe bulevardul C.A. Rosetti, din municipiul Iasi, au oprit pentru control soferul unui autocamion, L. Valentin, de 52 de ani, din Iasi. In urma verificarilor efectuate, a rezultat ca acesta are permisul de conducere retinut, intrucat la data de 11.09.2013 a fost implicat intr-un accident rutier in judetul Salaj. In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul s avarsirii infractiunii de conducerea unui auto pe drumurile publice, de catre o persoana care nu detine permis de conducere valabil.

Foto: cugetliber.ro

     
Tag-uri: soferi, permis, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii