A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865180.5357.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Trei soferi din Iasi s-au intrecut in alcoolemie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-04-2014, ora 11:07

Trei soferi din Iasi s-au intrecut in alcoolemie

Articol de Alexandra Stefanescu

Trei ieseni au incercat in a treia zi de Pasti sa bata recordul alcoolemiei la volan. Oamenii legii care i-au oprit in trafic au constatat ca acestia consumasera bauturi alcoolice motiv pentru care soferii s-au ales cu dosare penale.

Pe data de 22 aprilie, in jurul orei 07:30, politistii din cadrul Biroului Rutier Iasi, in timp ce supravegheau traficul rutier pe soseaua Bucium din municipiul Iasi, au oprit pentru control soferul unui auto, M. Narcis, de 22 ani, din Iasi. Intrucat emana halena alcoolica, a fost testat alcoolscopic, rezultand o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur in aerul expirat, acesta fiind condus ulterior la spital pentru recoltarea de probe biologice.

In aceeasi zi, in jurul orei 23.00, politistii din cadrul Sectiei 3 Politie Iasi, in timp ce executau serviciul de patrulare pe raza de competenta, au oprit pentru control soferul unui auto, M. Catalin, de 46 ani, din municipiul Iasi, ce se deplasa pe strada I. C. Br a tianu. Deoarece emana halena alcoolica, a fost testat alcoolscopic, rezultand o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In noaptea 22/23 aprilie, in jurul orei 03:30, politistii de ordine publica din cadrul Politiei Municipiului Pascani au oprit pentru control soferul unui auto, B. Alexandru, de 24 de ani, din municipiul Pascani, ce se deplasa pe strada Izvoarelor din municipiu. I ntrucat emana halena alcoolica, a fost testat, rezultand o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Pe numele soferilor au fost intocmite dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui auto pe drumurile publice, de catre o persoana care se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Foto: desteptarea.ro

     
Tag-uri: alcool, permis, volan, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii