ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-10-2013, ora 11:59

Trei soferi din Iasi s-au intrecut in alcoolemie

Articol de Madalina Irimia

Trei ieseni au incercat, la finele saptamanii trecute, sa bata recordul alcoolemiei la volan. Oamenii legii care i-au oprit in trafic au constatat ca acestia consumasera bauturi alcoolice motiv pentru care soferii s-au ales cu dosare penale.

Potrivit informatiilor furnizate de Politia Iasi, in ziua de 5 octombrie, la ora 22.06, politistii din cadrul Politiei orasului Hirlau au oprit pentru control soferul unui auto: B. Mihai, de 39 de ani, din comuna Belcesti, judetul Iasi. Intrucat acesta emana halena alcoolica, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,18 mg/l alcool pur in aerul expirat .

Pe data de 6 octombrie, la ora 04:08, politistii din cadrul Serviciului Rutier au depistat in trafic soferul unui autoturism, T. Bogdan, care se deplasa pe D.E 583, in localitatea Letcani. In urma testarii cu aparatul etilotest a razultat o alcoolemie de 0,54 mgl alcool pur in aerul expirat.

Pe data de 5 octombrie, la ora 19:45, politistii din cadrul Sectiei nr. 9 Politie Rurala Hirlau au depistat soferul unui auto, I. Dumitru, de 45 de ani, din comuna Focuri, care se deplasa pe drumul public fiind sub influenta alcoolului. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 1,06 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Foto: informatiadealba.ro

     
Tag-uri: soferi, Iasi, alcoolemie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii