A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831973.0708.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Trei migranti din Republica Moldova opriti din drumul ilegal spre Paris cu focuri de arma
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-07-2013, ora 15:48

Trei migranti din Republica Moldova opriti din drumul ilegal spre Paris cu focuri de arma

Articol de Cristian Amariei

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi pe timpul executarii unei misiuni specifice au depistat trei barbati care au trecut raul Prut inot, cu intentia de a ajunge la Paris. Pentru retinerea acestora politistii de frontiera au fost nevoiti sa traga un foc de arma in plan vertical fara a rezulta victime.

In data de 11 iulie a.c., in jurul orelor 23.00, pe timpul executarii unei misiuni specifice politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi au observat, pe directia localitatii de frontiera Golaesti, trei persoane care nu isi justificau prezenta in zona si care la vederea lucratorilor nostri au incercat sa fuga.

Pentru retinerea acestora politistii de frontiera au fost nevoiti sa traga un foc de arma in plan vertical fara a rezulta victime.

Politistii de frontiera au procedat la legitimarea acestora, dar deoarece barbatii nu detineau documente de identitate au fost condusi la sediul sectorului in vederea stabilirii identitatii si efectuarea cercetarilor.

Din cercetarile efectuate impreuna cu autoritatile de granita ale statului vecin si din declaratiile barbatilor s-a stabilit faptul ca acestia sunt cetateni din Republica Moldova, cu varste cuprinse intre 20 si 22 ani, care au trecut raul Prut inot, cu intentia de a ajunge la Paris.

Politistii de frontiera au intocmit in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de intrare in tara prin trecere ilegala a frontierei de stat .

     
Tag-uri: frontiera, arma, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii