A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834741.2902.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Trei migranti din Republica Moldova opriti din drumul ilegal spre Italia
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-08-2013, ora 16:33

Trei migranti din Republica Moldova opriti din drumul ilegal spre Italia

Articol de Cristian Amariei

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Tutora au depistat trei cetateni din Republica Moldova care au trecut raul Prut inot, cu intentia de a ajunge in Italia pentru a gasi un loc de munca.

In data de 25 august a.c., in jurul orelor 02.30, pe timpul executarii unei misiuni specifice, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Tutora au depistat pe directia localitatii de frontiera Priza Prut, trei persoane a caror prezenta in zona li s-a parut suspecta. Politistii de frontiera au procedat la legitimarea acestora, dar deoarece barbatii nu detineau documente de identitate au fost condusi la sediul sectorului in vederea stabilirii identitatii si efectuarea cercetarilor. Din cercetarile efectuate impreuna cu autoritatile de granita ale statului vecin si din declaratiile barbatilor politistii de frontiera au stabilit faptul ca acestia sunt cetateni din Republica Moldova, cu varste cuprinse intre 28 si 21 ani, care au trecut raul Prut inot, cu intentia de a se deplasa in Italia pentru a gasi un loc de munca. Politistii de frontiera au intocmit in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de intrare in tara prin trecere ilegala a frontierei de stat . Conform Acordului incheiat intre Republica Moldova si Romania, la finalizarea cercetarilor, barbatii au fost predati autoritatilor de granita a statului vecin”, anunta IJPF Iasi.

Foto: rtv.net

     
Tag-uri: migranti, frontiera, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii