ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-03-2013, ora 14:38

Trei magazine alimentare din judetul Iasi au fost amendate de inspectorii sanitari

Articol de Alexandra Stefanescu

In perioada 25 februarie- 3 martie, inspectorii de la Serviciul de Control in Sanatate Publica Iasi au aplicat patru amenzi in urma controalelor efectuate in judetul Iasi. Cuantumul acestora este de 2500 de lei. Un magazin alimentar din comuna Erbiceni a fost sanctionat cu 1000 de lei, pentru comercializare de tigari la bucata.

Doua magazine alimentare au fost amendate cu cate 500 de lei, avand in vedere ca nu s-a facut dovada insusirii notiunilor fundamentale de igiena.

Un cabinet medical individual din Targu Frumos a fost sanctionat cu 500 de lei, deoarece nu s-au luat masuri care sa previna aparitia infectiilor nosocomiale (dezinfectia suprafetelor).

In saptamana anterioara s-au desfasurat 93 actiuni de control, dintre care 53 in unitati alimentare, 8 controale la domiciliul iesenilor pentru verificarea celor reclamate, 3 controale la saloane cosmetice, o verificare la o unitate de invatamant din judetul Iasi si 14 verificari la unitati sanitare. In plus, au fost efectuate 17 recontroale pentru a se constata daca au fost indeplinite cerintele inspectorilor dupa prima verificare.

     
Tag-uri: controale, DSP, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii