A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727583915.9069.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Trei ieseni s-au intors de la furat, ca Pacala, cu usile in spate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-05-2014, ora 10:55

Trei ieseni s-au intors de la furat, ca Pacala, cu usile in spate

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe data de 19 mai, politistii din cadrul Postului de Politie Bals au fost anuntati de catre C. Dumitru, din comuna Bals, despre faptul ca in cursul noptii de 18 spre 19 mai, din curtea fiului sau C. Adrian, care este plecat din tara, au fost furate doua usi metalice, care erau demontate si asezate langa o magazie.

Politistii s-au deplasat la fata locului, au efectuat cercetarea locului faptei, unde au constatat ca cele sesizate se confirma, iar in urma investigatiilor efectuate, au fost identificate persoanele banuite de comiterea furtului: G. Florin, de 19 ani, B. Bogdan,de 18 ani, si A. Ionut, de 21 ani, toti din com. Bals. De asemenea, din primele cercetari, s-a stabilit faptul ca cei trei, in noaptea de 18/19.05.2014, in jurul orelor 01.30, prin escaladarea gardului locuintei, au patruns in curtea persoanei vatamate, de unde au sustras usile metalice, pe care le-au comercializat la un punct de colectare a fierului vechi din orasul Tg. Frumos”, anunta IPJ Iasi.

Bunurile au fost recuperate si restituite persoanei vatamate. In cauza se continua cercetarile, cu cele trei persoane in stare de libertate, urmand ca la finalizarea acestora, dosarele penale sa fie inaintate la Parchetul de pe langa Judecatoria Pascani cu propuneri legale.

Foto: totul.md

     
Tag-uri: furt, usa, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii