A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719863046.5111.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Trei elevi ieseni, prinsi in bar, in timpul orelor (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-01-2013, ora 14:21

Trei elevi ieseni, prinsi in bar, in timpul orelor (VIDEO)

Articol de Alexandra Stefanescu

Trei elevi din Iasi au fost surprinsi, astazi, in timp ce consumau bauturi alcoolice intr-un bar. Desi scolarii ar fi trebuit sa fie la ore, acestia au preferat sa-si petreaca timpul in carciuma.

In zona unitatilor de invatamant de pe raza Sectiei 5 Politie, au fost depistati 3 elevi ai unui grup scolar din mun.Iasi care absentau de la orele de curs, in timp ce consumau bauturi alcoolice intr-un bar. Au fost avertizati si indrumati catre unitatea scolara. Totodata s-a luat legatura cu directorul unitatii de invatamant pentru aplicarea regulamentului de ordin interior”, informeaza IPJ Iasi.

Astazi, intre orele 09.00 – 11.00, la nivelul Inspectoratului de Politie al Judetului Iasi a fost organizata o actiune avand ca scop prevenirea si reducerea absenteismului scolar, precum si mentinerea unui climat de siguranta publica corespunzator in zona adiacenta unitatilor de invatamant preuniversitar de pe raza municipiului Iasi, cu precadere pe raza sectiilor 2 si 5.

La activitate au participat politisti din cadrul Serviciul Ordine Publica, Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii si politisti de proximitate de la sectiile 2 si 5. In cadrul actiunii au fost controlate 14 unitati de alimentatie publica si au fost depistati absentand de la ore 23 de elevi.

Foto: sm24.ro

     
Tag-uri: elevi, Iasi, politisti, bar
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii