A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727584091.6418.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Trei eleve ale Colegiului "Emil Racovita" s-au calificat la Olimpiada de Stiinte a Uniunii Europene
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
11-02-2013, ora 10:42

Trei eleve ale Colegiului "Emil Racovita" s-au calificat la Olimpiada de Stiinte a Uniunii Europene

Articol de Alexandra Stefanescu

La competitia care are loc la Luxemburg in luna martie 2013, Romania va fi reprezentata de sase elevi, dintre care trei ieseni: Diana Costantin, Ruxandra Tesloianu si Camelia Diaconu, din clasa a X-a, vor concura la disciplinele biologie, chimie si fizica. Ele sunt coordonate de prof. Ioana Bohotineanu, prof. Paula Gavrilescu si prof. Cristi Miron.

Acest rezultat exceptional completeaza seria de performante ale celor trei eleve: in palmaresul Cameliei Diaconu se regaseste deja medalia de bronz la Olimpiada de Stiinte pentru Juniori (Africa-de-Sud, 2011) si, recent, medalia de argint la aceeasi competitie (Iran, 2012) a fost castigata de Ruxandra Tesloianu.

"Reusita celor trei eleve continua o traditie a colegiului, pentru ca, in 2010, Ana-Maria Istrate a obtinut medalia de aur la EUSO. Si rezultatul de anul acesta este incununarea interesului deosebit al elevelor pentru stiinte, al talentului lor, alaturi de o munca sustinuta, riguroasa, experienta competitionala si sprijin din partea profesorilor coordonatori", a declarat prof. Paula Gavrilescu, directorul Colegiului "Emil Racovita".

     
Tag-uri: liceu, Iasi, elevi, olimpiada
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii