A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665043.8316.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Trei cetateni straini depistati cu sedere ilegala in Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-04-2015, ora 08:54

Trei cetateni straini depistati cu sedere ilegala in Iasi

Articol de Madalina Irimia
Politistii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrari - Serviciul pentru Imigrari Iasi au desfasurat, in perioada 25 – 31 martie a. c., mai multe actiuni, cu forte proprii sau in cooperare cu cadre ale altor structuri cu atributii in domeniu, pe linia combaterii sederii ilegale a cetatenilor straini, pe raza municipului Iasi.

In cadrul activitatilor, au fost depistati cu sedere ilegala trei cetateni straini, din Tunisia, Israel si Cuba. Acestia au intrat legal in Romania, doi in baza unor permise de sedere emise de Inspectoratul General pentru Imigrari si unul in baza unui permis de sedere emis de un stat membru al Uniunii Europene, dar, la expirarea dreptului de sedere, nu au parasit teritoriul tarii noastre si nici nu au intreprins demersuri pentru prelungirea acestuia.

Urmare a celor constatate, politistii Serviciului pentru Imigrari Iasi au emis, pentru doi dintre acestia, decizii de returnare, prin care sunt obligati sa paraseasca Romania in cel mult 15 zile. Cel de-al treilea, intrucat este membru de familie al unui cetatean roman, a fost indrumat sa depuna documentatia necesara la sediul Serviciului pentru Imigrari al judetului Iasi, in vederea reglementarii dreptului de sedere.

Totodata, au fost sanctionati contraventional, doi cu amenda in valoare totala de 1600 lei si unul cu avertisment, in conformitate cu prevederile OUG 194/2002 privind regimul strainilor in Romania, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Foto: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Nicolae,  02.04.2015 09:42

Cea mai apreciata oferta de lucru! Opriti-va aici, pentru ca veti gasi mereu si mereu aceasta oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: locmunca.office@gmail.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii