ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-02-2016, ora 13:04

Trei adolescenti din Iasi sunt cercetati pentru talharie si tainuire. Doi dintre ei au fost arestati pentru 24 de ore

Articol de Cristian Amariei
Trei adolescenti cercetati pentru talharie, complicitate la talharie si tainuire. Doi dintre ei au fost retinuti de politisti pentru 24 de ore.

Pe 25 februarie, politistii Biroului de Investigatii Criminale au depistat pe S.V., de 16 ani, din com. Madirjac, D.I., de 15 ani, din com. Plugari si V. S., de 16 ani, din comuna Mosna, stabilind ca acestia sunt prezumtivii autori a mai multor infractiuni de talharie, complicitate la talharie si tainuire.
Potrivit IPJ Iasi, „In fapt, S.V. si D.I. sunt cercetati pentru comiterea a doua talharii, savarsite in serile zilelor de 21.02.2016, respectiv 24.02.2016, cand, prin amenintari cu acte de violenta, au deposedat doua femei de un telefon mobil si suma de 200 lei, respectiv suma de 210 lei. In sarcina lui V.S. s-a retinut savarsirea infractiunilor de tainuire si complicitate la infractiunea de talharie calificata. ”

S.V. si V.S. au fost retinuti si introdusi in arestul IPJ Iasi pentru 24 de ore, iar astazi, 26 februarie, vor fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi, cu propunerea de arestare preventiva. D.I. este cercetat in stare de libertate.

Prejudiciul a fost recuperat integral.
     
Tag-uri: iasi, talharie, arest
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii