A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663997.8015.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Traseul autobuzului 28 revine la forma initiala
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-01-2016, ora 10:29

Traseul autobuzului 28 revine la forma initiala

Articol de Madalina Irimia
Primarul interimar tine cont de ceea ce posteaza iesenii pe paginile de socializare. O dovedeste faptul ca, dupa ce unii ieseni s-au exprimat in favoarea reconfigurarii actualului traseu de autobuz 28, edilul a anuntat la o televiziune ieseana acest lucru.

„Dupa preluarea traseului 6b (n.r. Dacia – Breazu), actualul 36 si introducerea traseului 52 (Alexandru cel Bun – Copou) reformam traseul 28 pentru ca se suprapune cu altele”, a spus primarul interimar Mihai Chirica.

Practic, se intentioneaza scurtarea traseului 28, autobuzele urmand sa intorca in rondul din Alexandru cel Bun. Ideea nu este noua, fiind vehiculata in mediul online inca de la aparitia traseului 52 si odata cu anuntul conform caruia RATP va prelua in operare fostul traseul 6 b.

Nu este pentru prima data cand deciziile din Palatul Roznovanu sunt luate functie de postarile iesenilor. in luna noiembrie, s-a revenit asupra unei decizii anterioare referitoare la dezafectarea sensului giratoriu din apropierea Garii Nicolina la scurt timp dupa aparitia unor postari pe Facebook referitoare la acest subiect.

     
Tag-uri: traseu, autobuz, iasi, ratp
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii