A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664540.1871.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Transportul in comun prinde culoare. Tramvaiele si autobuzele din Iasi vor fi reconditionate de voluntari
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-04-2015, ora 13:31

Transportul in comun prinde culoare. Tramvaiele si autobuzele din Iasi vor fi reconditionate de voluntari

Articol de Madalina Irimia
O sarcina neglijata de autoritati este preluata de membrii unei asociatii a pasionatilor de transport public. La Iasi, autobuzele si tramvaiele vor fi modernizate de voluntari. Mijloacele de transport in comun vor fi vopsite pe exterior, iar in interior se vor amplasa panouri pentru publicitate si se vor retapita scaunele.

"Tapiteria scaunelor va fi schimbata cu noul material. De asemenea, in partea superioara a vagonului, pe peretele oblic, vor fi montate rame publicitare," a explicat Silviu Teodor-Stanciu, presedinte Tramclub Iasi.

Catalina Florea, sponsor: "S-a optat pentru nuanta de vopsea verde trafic, pentru ca reprezinta culoarea naturii si semnalizeaza vitalitatea, armonia, renastere."

"Suportul pe care sta materialul a fost construit din carton duplex, mai gros, am aplicat buretele cu lipici si peste dânsul am aplicat noi, personal, materialul," a explicat Alexandra Scripcariu, voluntar.

Calatorii lauda initiativa voluntarilor, mai ales ca, spun ei, starea actuala a autobuzelor si tramavaielor lasa de dorit:

"Scaunele sunt murdare si cateodata miroase foarte urat."

"Ma nemultumeste modul in care sunt intretinute. - Ar arata mai bine daca ar fi retapitate si vopsite toate in aceiasi culoare? - Da, da, sigur ca da, o idee foarte buna."

Primele doua mijloacele de transport in comun vor fi gata in luna mai. Cum autoritatile locale nu-si permit sa contribuie cu fonduri, s-a stabilit ca la vopsire si retapitarea scaunelor sa ajute si angajatii RATP.

"Mai mult decat sprijinul material pe care il primim, e vorba si de o identificare a unei noi identitati pentru intregul nostru parc de transport," a spus Adrian Mihai, purtator de cuvânt RATP Iasi.

Regia Autonoma de Transport Public din Iasi are aproape 260 de tramavaie si autobuze, iar reconditionarea lor ar urma sa fie terminata in câtiva ani.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  31.05.2017 05:15

wh0cd4548275 revia online prescriptions permethrin diflucan no rx azithromycin 500 mg

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii