A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664183.505.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Traficanti de cannabis, retinuti de politistii ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-06-2016, ora 11:47

Traficanti de cannabis, retinuti de politistii ieseni

Articol de Madalina Irimia
O grupare infractionala specializata in trafic de droguri a fost destructurata de politisti, in urma unui flagrant organizat in Iasi. Trei dintre membrii gruparii au fost retinuti, in urma unei actiuni a politistilor Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Iasi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Iasi.

Cinci persoane sunt cercetate pentru ca ar fi constituit un grup infractional organizat, ar fi procurat din Spania si introdus in tara cannabis pe care l-ar fi comercializat ulterior in Iasi.

In urma flagrantului organizat de politisti si a perchezitiei domiciliare efectuate la data de 13 iunie a.c., au fost gasite si ridicate circa 200 gr. de cannabis, 6 telefoane mobile si 2 cantare electronice.

Cercetarile sunt continuate in cauza, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- S.T. Iasi, sub aspectul savarsirii infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, introducere in tara de droguri de risc, trafic de droguri de risc in forma continuata si detinere fara drept de droguri de risc in vederea consumului propriu.

La actiune au participat luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale - Inspectoratul de Politie Judetean Iasi, iar suportul de specialitate a fost asigurat de catre Directia Operatiuni Speciale din cadrul I.G.P.R..
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii