ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-05-2015, ora 12:03

Trafic descongestionat in centrul orasului Iasi

Articol de Madalina Irimia
Stradela Sf Andrei a fost deschisa circulatiei la finalul saptamanii trecute, dupa definitivarea marcajelor rutiere si montarea indicatoarelor. Noua artera functioneaza cu sens unic dinspre strada Palat spre Pod Cantemir, punand la dispozitie soferilor doua benzi de circulatie. La intersectia dinspre splai, traficul este reglementat printr-un semafor care permite intrarea in siguranta pe accesul spre Bd. Cantemir si gara Nicolina.

Cum se desfasoara traficul

Stradela Sf. Andrei nu ofera in schimb acces direct pentru soferii ce vin de pe strada din Palas. Pentru a nu bloca intersectia, soferii de pe aceasta legatura au obligatoriu la dreapta spre Piata Palatului. Pentru a nu permite autovehiculelor intoarcerea pe sensul spre Podu Ros, pe axul central al drumului au fost montati popici rutieri.

Din punctul de vedere al traficului, odata cu deschiderea stradelei, este realizat un inel de acces spre si dinspre zona centrala a orasului. Strada Sf. Andrei asigura fluxul spre Piata Palatului, in timp ce stradela creaza o legatura directa spre malul Bahluiului.
Prin deschiderea circulatiei, este descongestionata in prima instanta intersectia din dreptul Facultatii de Constructii la intrarea spre Podu Ros. Este facilitat accesul dinspre zona centrala spre Podul Cantemir si prin Splai Bahlui Mal Stang spre Podul de Piatra.

Cea mai noua artera

Stradela Sf. Andrei a fost construita pe parcursul anului trecut, devenind cea mai noua artera infiintata in municipiu. Legatura rutiera are o lungime de 190 de metri, cu doua benzi de circulatie si a fost realizata partial pe traseul fostei stradele, ce nu avea legatura in strada Palat si partial pe terenul dintre blocurile din dreptul podului Cantemir. Odata cu realizarea strazii au fost create si pavate trotuare, latimea acestora fiind limitata din pricina proprietatilor private din zona.
     
Tag-uri: iasi, trafic, centru
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
Erickaller,  07.07.2017 10:51

wh0cd257353 found here abilify nolvadex legal

   
Erickaller,  13.05.2017 13:47

wh0cd7966943 Cheapest Viagra

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii