ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-03-2014, ora 16:17

Tot mai multi ieseni aleg sa faca modificari in locuinte sau sa ridice constructii fara a avea autorizatii

Articol de Alexandra Stefanescu

Mai multi ieseni au fost amendati de politistii locali din cadul Serviciului Control Urbanism dupa ce s-a constatat ca au facut unele lucrari fara autorizatie.

Pe parcursul lunii februarie, in urma controalelor desfasurate, politistii locali au aplicat 5 sanctiuni contraventionale in valoare de 6.000 lei. Sanctionarea persoanelor s-a impus ca urmare a verificarii 171 de autorizatii de construire. De asemenea, politistii locali au somat 163 de persoane ca in cel mai scurt timp sa se prezinte la sediul politiei locale, in vederea prezentarii autorizatiilor pentru constructiile demarate.

In urma activitatilor specifice desfasurate lucratorii institutiei noaste au procedat la verificarea a 197 de sesizari primite din partea cetatenilor si efectuat 39 de receptii la terminarea lucrarilor de construire. De exemplu un iesean a fost sanctionat cu amenda contraventionala in valoare de 1.000 lei, conform Legii nr. 50/1991, deoarece a executat lucrari de construire a unui imobil, in zona Alexandru cel Bun, prin demolarea celui existent fara a detine autorizatie in acest sens. In plus, a fost somat sa intre in legalitate prin obtinerea autorizatiei de construire daca conditiile urbanistice permit acest lucru”, a declarat Daniel Ungureanu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Foto: adevarul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii