A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829229.6596.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tombola locatarului. Premii date iesenilor care-si platesc la timp intretinerea
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-02-2015, ora 08:05

Tombola locatarului. Premii date iesenilor care-si platesc la timp intretinerea

Articol de Cristian Amariei
Iesenii care isi platesc la timp facturile la intretinere pot castiga premii oferite de catre administratorul de imobile al Primariei, respectiv Termo-Service, printre premii figurand si doua bilete la concertul lui Andre Rieu, din luna iunie, de la Bucuresti.

Societatea Termoservice, aflata in subordinea Primariei Iasi, care administreaza un numar de 23.000 de apartamente din municipiu, a demarat, incepand de la 1 februarie, Tombola Locatarului, in cadrul careia vor fi oferite diverse premii celor care se inscriu la concurs.

Printre premiile oferite prin tragere la sorti se numara si doua bilete la concertul lui Andre Rieu, programat in luna iunie la Bucuresti.

Tot prin tragere la sorti vor fi oferite un weekend all-inclusive la munte pentru doua persoane, precum si o cina romantica pentru un cuplu la un restaurant iesean. Pentru a putea participa la tombola, locatarii trebuie sa faca dovada ca au achitat minim 300 de lei la intretinere pentru lunile ianuarie, februarie si martie.

La tombola se pot inscrie doar iesenii ale caror apartamente se afla in administrarea societatii Termoservice. Conducerea societatii iesene sustine ca este vorba de o campanie de fidelizare a clientilor sai, iar pe de alta parte iesenii sunt incurajati sa-si achite la timp facturile la intretinere.

Tragerea la sorti pentru stabilirea castigatorilor se va desfasura la inceputul lunii mai si va fi transmisa in direct la un post de radio local.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii