A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720181505.5012.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Toamna asta se numara voluntarii la Ateneul Tatarasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-09-2014, ora 14:10

Toamna asta se numara voluntarii la Ateneul Tatarasi

Articol de Ana-Maria Onofrei

Elevii de liceu sau studentii care vor sa se dedice promovarii valorilor culturale, educative si artistice pe plan local au ocazia sa faca parte din echipa de voluntari de la Ateneul Tatarasi.

Doritorii vor lucra alaturi de persoane din conducerea institutiei la proiecte importante si vor participa la spectacole, prelegeri, expozitii, etc. Ca urmare a activitatii la Ateneu, vor primi un certificat ce atesta perioada de voluntariat efectuata (vechime in domeniul muncii), o recomandare, intrare gratuita la evenimente.

CV-urile se trimit la adresa ateneutatarasi@gmail.com cu mentiunea „Voluntariat”, in perioada 8-15 septembrie 2014.

Ateneul Tatarasi produce, organizeaza si gazduieste evenimente culturale: spectacole de teatru, expozitii (carte, fotografie, afis, grafica, sculptura), proiectii filme, conferinte, seminarii, intalniri cu scriitori, dezbateri culturale, festivaluri, spectacole pe scena si in aer liber (muzica, dans, recital poezie, spectacole multiart), concerte. Ateneul Tatarasi organizeaza si activitati pentru copii, cursuri de dans si muzica, gazduieste o biblioteca de cartier, un club de sah.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii