A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664671.5931.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tigari nedeclarate depistate de politistii de frontiera din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-03-2016, ora 11:23

Tigari nedeclarate depistate de politistii de frontiera din Iasi

Articol de Madalina Irimia
Politistii de frontiera din cadrul PTF Sculeni, impreuna cu lucratorii vamali, au descoperit aproximativ 6.300 tigarete de provenienta R. Moldova, pe care doi cetateni romani au incercat sa le introduca ilegal in tara ascunse in doua geanti de voiaj cu fund dublu.
Pe 3 martie a.c., in jurul orei 19.00, la P.T.F. Sculeni – ITPF Iasi, s-au prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pe sensul de intrare in tara, cetatenii romani Ioan G., in varsta de 46 de ani, si Mihaita S., in varsta de 23 de ani, fiecare conducand cate un autoturism inmatriculat in Romania.
Potrivit ITPF Iasi, „In baza unor informatii detinute, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unor controale amanuntite asupra celor doua autoturisme, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a descoperit ascunse in doua geanti de voiaj, cu fund dublu, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, 6.280 tigarete, diferite marci, cu timbru de acciza R.Moldova. ”

Conform prevederilor legale, a fost luata masura confiscarii tigarilor in valoare de 2.845 lei si sanctionarea contraventionala a persoanelor cu amenzi in valoare totala de 10.000 lei.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii