A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833504.9286.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tigari in loc de benzina
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-05-2013, ora 17:20

Tigari in loc de benzina

Articol de Cristian Amariei

In urma unei actiuni punctuale pe linia combaterii contrabandei si a evaziunii fiscale desfasurata de politistii de frontiera din P.T.F. Sculeni, au fost descoperite 8920 tigarete de provenienta R. Moldova, ascunse si nedeclarate in rezervorul unui autoturism.

In data de 08 mai a.c., ora 14.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, Eduard B., cetatean cu dubla cetatenie, in varsta de 38 de ani, conducand un autoturism marca Volkswagen Passat Variant.

In cadrul unei actiuni punctuale desfasurate de politistii de frontiera pe linia combaterii contrabandei si a evaziunii fiscale, acestia au solicitat autoritatii vamale efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului, ocazie cu care au fost descoperite ascunse si nedeclarate in rezervorul autoturismului 8920 tigarete cu timbru de acciza R. Moldova.

Autoritatea vamala a luat masura retinerii in vederea confiscarii tigaretelor in valoare de 3852 lei si a sanctionat contraventional persoana in cauza cu suma de 5.000 lei.

Foto: ziare.com

     
Tag-uri: tigari, contrabanda, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii