A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719681243.2854.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tigari de contrabanda descoperite in rezervorul unui autoturism
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-03-2014, ora 12:41

Tigari de contrabanda descoperite in rezervorul unui autoturism

Articol de Alexandra Stefanescu

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni impreuna cu inspectorii vamali au descoperit, ascunse si nedeclarate, 18.740 de tigarete, pe care un barbat intentiona sa le introduca ilegal in Romania, ascunse in rezervorul unui autoturism.

Pe data de 18 martiein jurul orei 19.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, Maxim J., cetatean din Republica Moldova, pasager intr-un autoturism marca Volkswagen, inmatriculat in Lituania. Pentru valorificarea unor informatii aflate in lucru, cu privire la faptul ca barbatul are preocupari in sfera traficului ilicit cu tigarete de contrabanda, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului. In urma controlului efectuat echipa de control a descoperit, ascunse si nedeclarate, in rezervorul autoturismului, cantitatea de 18.740 tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova. Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii tigaretelor si a autoturismului in vederea confiscarii, iar barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare totala de 5.000 lei. Politistii de frontiera au luat masurile legale pentru anularea permisului de mic trafic emis pe numele barbatului”, a declarat purtatorul de cuvant al IJPF Iasi, Denis Mihaela Lazar.

     
Tag-uri: tigari, frontiera, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  02.07.2017 00:19

wh0cd432982 buy prednisolone online buy bupropion online

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii