A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865671.8272.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tigari de contrabanda ascunse in butelia de gaz a unui autoturism condus de un iesean
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-04-2013, ora 16:35

Tigari de contrabanda ascunse in butelia de gaz a unui autoturism condus de un iesean

Articol de Alexandra Stefanescu

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni impreuna cu inspectori vamali au descoperit peste 5.000 tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova, ascunse in butelia de gaz a unui autoturism condus de un iesean.

In ziua de 18 aprilie a.c., in jurul orei 16.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateanul roman Daniel S., in varsta de 21 ani, conducand un autoturism marca Ford Escort, inmatriculat in judetul Iasi. Pentru valorificarea unei informatii aflate in lucru politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit, in urma caruia echipa comuna a descoperit ascunsa si nedeclarata intr-un locas special amenajat in butelia de gaz a autoturismului cantitatea de 5.100 tigarete marca Winston cu timbru de acciza R. Moldova. Conform prevederilor legale autoritatea vamala a luat masura retinerii tigaretelor si a autoturismului in vederea confiscarii si l-a sanctionat contraventional pe barbat cu amenda in valoare de 7.000 lei”, a declarat purtatorul de cuvant al IJPF Iasi, Denis Mihaela Lazar.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii