ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-12-2015, ora 10:56

Tigari ascunse in rezervorul de benzina, descoperite de politistii de frontiera ieseni

Articol de Cristian Amariei
Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni, in echipa comuna de control cu lucratori vamali, au descoperit ascunse si nedeclarate, in rezervorul unui autocamion precum si in hayonul unui autoturism, aproximativ 54.000 de tigarete, pe care doi soferi intentionau sa le introduca ilegal in Romania.

Pe 10 decembrie a.c., in jurul orei 04.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni din cadrul ITPF Iasi s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, pe sensul de intrare in tara, cetateanul moldovean Sergiu F., in varsta de 32 ani, conducand un ansamblu auto, format din autocamion si remorca, inmatriculat in Republica Moldova. Conform documentelor de insotire a marfii, acesta transporta produse de morarit din R. Moldova pentru o societate comerciala din judetul Suceava.

La scurt timp, in acelasi punct de trecere a frontierei s-a prezentat, tot pe sensul de intrare in tara, cetateanul roman Ghenadie D., in varsta de 31 ani, care conducea un autoturism inmatriculat in Bulgaria.

In baza informatiilor detinute, politistii de frontiera au procedat la efectuarea unor controale amanuntite asupra celor doua mijloace de transport, in urma carora au fost descoperite, 54.000 de tigarete marca Ashima, ascunse in rezervorul autocamionului, intr-un loc special amenajat respectiv in hayonul autoturismului.

In ambele cazuri, conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii tigaretelor, in valoare totala de 24.227 lei, a mijloacelor de transport, in valoare de 60.850 lei, iar soferii au fost sanctionati contraventional cu amenzi in valoare totala de 17.000 lei.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
BrettTit,  02.06.2017 11:17

wh0cd1504915 prednisolone by mail ORDER MEDROL

   
marian,  12.12.2015 20:28

Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara detalii la adresa de email: mariannicolae96@yahoo.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii