A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727673046.7203.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tigarete de contrabanda descoperite la P.T.F. Sculeni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-04-2013, ora 16:43

Tigarete de contrabanda descoperite la P.T.F. Sculeni

Articol de Cristian Amariei

Echipa comuna de control din cadrul P.T.F. Sculeni a descoperit, intr-un locas special amenajat in caroseriaunui autoturism in zona rezervorului, peste 4.000 tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova.

La inceputul saptamanii, in P.T.F. Sculeni, s-a prezentat pentru a intra in tara, conducand un autoturism marca Opel Vectra, Oleg M., cu cetatenie moldoveana, in varsta de 32 ani. Pentru valorificarea unei informatii aflate in lucru politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului, in urma caruia echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit, ascunsa si nedeclarata, intr-un locas special amenajat in caroseria autoturismului in zona rezervorului, cantitatea de 4080 de tigarete diferite marci cu timbru de acciza R. Moldova. Inspectorii vamali au luat masura retinerii tigaretelor si a autoturismului in vederea confiscarii. Politistii de frontiera au anulat viza de intrare pe teritoriul Romaniei emisa pe numele barbatului”, informeaza IJPF Iasi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii