A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727619114.0715.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tigarete de contrabanda descoperite cu ajutorul cainelui politist de frontiera (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-06-2013, ora 16:40

Tigarete de contrabanda descoperite cu ajutorul cainelui politist de frontiera (VIDEO)

Articol de Madalina Irimia

Echipa comuna de control formata din politisti de frontiera din cadrul P.T.F. Sculeni si inspectori vamali a descoperit cu ajutorul cainelui politist de frontiera OBICA 12.780 tigarete de provenienta R. Moldova, ascunse si nedeclarate, pe care un cetatean din Republica Moldova a incercat sa le introduca ilegal in Romania.

In data de 25 iunie a.c., in jurul orelor 10.20, s-a prezentat la controlul de frontiera, in P.T.F. Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateanul din Republica Moldova, Inga B., in varsta de 30 de ani, conducand un autoturism marca Volkswagen Caddy.

Pentru valorificarea unor informatii aflate in lucru, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit. In urma controlului efectuat cu ajutorul cainelui politist de frontiera OBICA a fost descoperita, ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, in locasuri special amenajate prin decuparea lonjeroanelor, ulterior acoperite cu capace de tabla, chituite si revopsite, cantitatea de 12.780 tigarete, cu timbru de acciza Republica Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii intregii cantitati de tigari si a autoturismului in vederea confiscarii si sanctionarea contraventionala a barbatului cu amenda in valoare de 10.000 lei.

Totodata a fost luata masura anularii permisului de mic trafic emis pe numele barbatului.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii