ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-12-2015, ora 10:26

Tigarete de contrabanda, ascunse intr-o caruta, descoperite de politistii de frontiera. Unul dintre contrabandisti este minor

Articol de Madalina Irimia
Politistii de frontiera din cadrul SPF Iasi/ ITPF Iasi au identificat doi cetateni romani care transportau, ascunse intr-o caruta, aproximativ 4.400 pachete tigarete de contrabanda.

La sfarsitul acestei saptamani, actionand in baza unor informatii, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi au declansat o actiune specifica pe linia combaterii contrabandei cu tigari, in cadrul careia au oprit pentru control, pe directia localitatii de frontiera Sculeni, o caruta in care se aflau doi barbati.

In urma controlului efectuat, in atelaj au fost descoperite trei colete, invelite in folie de culoare neagra, in care erau tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova.

Cele doua persoane, cetateni romani in varsta de 16 respectiv 23 ani, domiciliati pe raza judetului Iasi, au fost conduse la sediul sectorului pentru cercetari. Astfel, s-a stabilit faptul ca tigaretele au fost trecute de catre cei doi barbati peste raul Prut cu ajutorul unei funii.

Totodata, in urma inventarierii continutului coletelor a rezultat cantitatea de 4.390 pachete de tigari, diferite marci, de provenienta R. Moldova.

Tigaretele in valoare de aproximativ 39.240 lei au fost ridicate in vederea confiscarii, iar in cauza politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

Cercetarile continua in vederea stabilirii intregii arii infractionale si depistarii tuturor persoanelor implicate.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii