A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719866177.8574.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tigarete de contrabanda ascunse in rezervorul unui autoturism descoperite de politistii de frontiera ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-01-2014, ora 12:19

Tigarete de contrabanda ascunse in rezervorul unui autoturism descoperite de politistii de frontiera ieseni

Articol de Alexandra Stefanescu

Echipa comuna de control formata din politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni si inspectori vamali a descoperit, intr-un locas special amenajat, in rezervorul autoturismului condus de un cetatean din Republica Moldova, aproximativ 2.000 de tigarete de contrabanda.

La sfarsitul saptamanii trecute s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, cetateanul din Republica Moldova, V.S.., in varsta de 26 de ani, conducand un autoturism marca Opel, inmatriculat in Lituania. Pentru valorificarea unei informatii aflate in lucru, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului, in urma caruia a fost descoperita ascunsa si nedeclarata intr-un locas special amenajat, in rezervorul autoturismului cantitatea de 2.000 tigarete diferite marca Winston cu timbru de acciza R. Moldova.Conform prevederilor legale a fost dispusa masura retinerii tigaretelor si a autoturismului in vederea confiscarii, iar barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei. Politistii de frontiera au luat masurile ce se impun pentru anularea permisului de mic trafic emis pe numele barbatului”, anunta IJPF Iasi.

Foto: presagalati.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii