A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720204185.8959.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Theodor Stolojan: “USL a reusit sa deturneze campania electorala”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
02-12-2012, ora 18:49

Theodor Stolojan: “USL a reusit sa deturneze campania electorala”

Articol de Diana Dumitriu

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan acuza USL ca a deturnat campania electorala pentru ca fuge de dezbaterile directe si prefera discutii inutile pe teme artificiale si nu sa discute programele de guvernare.

Nu discutam despre programul de guvernare, ci dezbatem tot felul de teme artificiale. USL a reusit sa deturneze campania electorala. Pe cei de la USL ii intereseaza cine trebuie sa reprezinte Romania la Consiliul European, cand acest lucru a fost stabilit de mult de Curtea Constitutionala. Discutam despre dreptul de veto al Romaniei in Consiliul European, USL a facut o sesiune parlamentara pentru asta si vine un prieten de-al lui domnul Ponta si ii explica cum sta treaba cu dreptul de veto pentru a rezolva problema. Acestea sunt temele artificale pe care USL le-a pus pe masa dezbaterilor. Acest gen de teme nu ne ajuta cu nimic”, a spus Theodor Stolojan.

Pentru Stolojan, liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu se bazeaza pe valul de nemultumire al oamenilor aparut dupa taierea salariilor. El a criticat si ca USL doreste intretinerea permanenta a unui conflict cu presedintele tarii, punand tot timpul carbuni pe foc doar pentru a inlocui o dezbatere necesara Romaniei.

Foto: nasul.tv

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii