A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727633870.1178.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tester-Casa Auto se alatura evenimentului sportiv caritabil, Swimathon
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-07-2012, ora 04:41

Tester-Casa Auto se alatura evenimentului sportiv caritabil, Swimathon

Articol de Madalina Irimia

Swimathon functioneaza precum o platforma de atragere de fonduri, organizat sub forma unei competitii de inot, cu scopul de a strange bani pentru initiative ale societatii civile; in cadrul evenimentului se pot implica persoane publice, companii, organizatii non-guvernamentale si persoane fizice. Swimathon Iasi va avea loc vineri, 6 iulie, intre orele 15:00-18:00, la Strandul Municipal.

In cadrul acestui eveniment, Tester-Casa Auto se angajeaza sa sustina programul YouthBank, o cauza ce apartine Fundatiei Comunitare Iasi, care incurajeaza dezvoltarea comportamentelor tinerilor legate de filantropie, initiativa civica si responsabilitate. Beneficiarii sunt liceenii de pe raza Municipiului Iasi.

Implicarea Tester-Casa Auto in acest proiect este cat se poate de personala, deoarece din randul angajatilor s-a inscris o echipa de 12 voluntari, care vor inota pentru a strange fonduri pentru programul YouthBank Iasi. Echipa de inotatori Tester-Casa Auto poate fi sustinuta financiar de catre prieteni, rude, apropiati, clienti, furnizori, colaboratori care opteaza pentru a dona o anumita suma de bani pentru fiecare lungime de bazin inotata sau o anumita suma fixa. Suma adunata de catre echipa intra direct in contul cauzei sustinute de Tester-Casa Auto - programul YouthBank Iasi”, declara Diana Scutaru, Director Marketing Tester-Casa Auto.

Foto: romaniapozitiva.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii