A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834601.9816.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Termo-Service asigura asistenta gratuita pentru infiintarea asociatiilor de proprietari
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-03-2015, ora 10:04

Termo-Service asigura asistenta gratuita pentru infiintarea asociatiilor de proprietari

Articol de Cristian Amariei
Termo-Service, cea mai mare firma de administrare imobile, asigura asistenta juridica de specialitate in vederea constituirii de asociatii de proprietari pentru persoanele care locuiesc intr-un bloc nou.

Procedurile sunt realizate gratuit doar pentru asociatiile care aleg sa fie administrate de Termo-Service SA Iasi. Mai multe detalii puteti afla la telefon 0756.111.756 sau 0232.212.230.

Care sunt pasii

Reprezentantii Termo-Service au facut o inventariere a procedurilor ce trebuie indeplinite. Astfel, generic, asociatia de proprietari are drept scop administrarea si gestionarea proprietatii comune care, pe langa drepturi, impune si obligatii pentru toti proprietarii. Acestea se pot constitui doar prin hotarare a adunarii generale si cu acordul expres al coproprietarilor. Prin acordul de asociere pe scara sau tronson se reglementeaza posibilitatea defalcarii consumului si repartizarea cheltuielilor comune.

Acordul privind constituirea asociatiei de proprietari se consemneaza intr-un proces-verbal al adunarii generale de constituire, intocmit in doua exemplare originale, semnate de toti proprietarii care si-au dat consimtamantul. Urmeaza inregistrarea la organul financiar local al asociatiei si dobandirea in instanta a personalitatii juridice. Consecintele neluarii masurilor de organizare si functionare cu privire la administrarea si gestiunea proprietatii comune sunt in raspunderea juridica a tuturor proprietarilor sau a reprezentantilor acestora, dupa caz.

Sursa: curierul-iasi.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii