ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
06-12-2012, ora 15:18

Teodor Baconschi: “Relatia cu UE s-a stricat pentru ca liderii USL nu fac altceva decat sa se rasteasca ca la piata la principalii nostri parteneri, de aceea ii rog pe ieseni sa iasa la vot”

Articol de Diana Dumitriu

Teodor Baconschi, candidatul ARD in colegiul 4 Senat, a constatat in timpul campaniei electorale ca multi dintre electori si-au declarat intentia de a nu iesi la vot. Am incercat sa ii indemn sa iasa la vot, sa se uite la profilul real al candidatilor. Multi au spus ca nu vor iesi pe 9 decembrie sa voteze.

Din pacate, pe toata durata campaniei m-am intalnit cu un alt de la alte partide, PP-DD dar niciodata cu contracandidata de la USL, Mihaela Popa. Am constatat ca asta e linia pe care merg toti candidatii USL. De aceea nu m-a mirat sa nu o vad nicaieri inafara de zecilor de bannere”, a spus Teodor Baconschi, candidatul ARD la colegiul 4 Senat.

Tot in timpul campaniei electorale, Baconschi a aflat ca multi dintre tinerii ieseni au plecat in strainatate in speranta ca isi vor gasi un loc de munca.

Am desprins in dialogul cu cetatenii un fapt sociologic - un numar condiserabil de copii au plecat in strainatate dupa absolvirea studiilor. Ar trebui sa facem si in diaspora seminarii care sa permita iesenilor emigrati sa cunoasca mai bine piata locala a muncii”, a mai spus Baconschi.

Baconschi nu a criticat faptul ca USL este o alianta de partide care desi se afla la guvernare se comporta ca si cand ar fi in opozitie.

Guvernul Ponta ne arde efectiv la buzunar. Relatia cu UE s-a stricat pentru ca liderii USl nu fac altceva decat sa se rasteasca ca la piata la principalii nostri parteneri. In aceste conditii, cu o campanie de ura USL se pregateste sa consfinteasca, de aceea ii rog pe ieseni sa iasa la vot”.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii