A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720044613.9882.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Teodor Baconschi: “Antena 3 intoxica, minte si fabrica acuzatii false”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
21-11-2012, ora 18:01

Teodor Baconschi: “Antena 3 intoxica, minte si fabrica acuzatii false”

Articol de Diana Dumitriu

Teodor Baconschi, candidatul ARD la Senat in Colegiul 4 spune ca recent colectia de dezinformari a Antenei 3 s-a imbogatit cu o noua arie a calomniei. Intr-un comunicat de presa Baconschi spune ca este acuzat ca a patronat cheltuirea „ilegala” a unor bani din bugetul unei institutii - Departamentul Romanilor de Pretutindeni - care nu s-a aflat in subordinea sa.

Diversionistii Antenei 3 se puteau documenta pe site-ul Departamentului Romanilor de Pretutindeni pentru a vedea ca respectiva institutie a trecut in subordinea primului ministru, la aparatul guvernului, prin OUG 115/2009 din 29 decembrie 2009, la numai 5 zile de la inceperea mandatului meu la MAE. Ar fi fost de asemenea corect sa mi se ceara opinia. Nu te poti insa astepta la nimic corect de la Antena 3, institutie specializata in linsaj si denigrare. Nu e o noutate pentru mine – ca si pentru opinia publica onesta – faptul ca Antena 3 intoxica, minte si fabrica acuzatii false. Am fost tinta unui lung sir de atacuri calomnioase, de la aberatiile privind votul din 2009, la cele referitoare la resedinta ambasadorului Romaniei”, a spus Teodor Baconschi.

El a precizat ca ”Justitia si CNA sunt singurele instante care mai pot corecta aceasta deriva media care sfideaza continuu normele elementare ale jurnalismului civilizat”.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii