A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832659.1919.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tentative de inselaciune esuate, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-11-2014, ora 08:28

Tentative de inselaciune esuate, la Iasi

Articol de Cristian Amariei

Pe data de 01 noiembrie, la ora 10:00, politistii Sectiei 1 Politie au fost sesizati prin apel unic de urgenta 112, de catre D. Zana, de 64 ani, din municipiul Iasi, despre faptul ca a fost victima unei tentative de inselaciune prin metoda accidentul rutier.

Din primele verificari a rezultat faptul ca femeia, in ziua de 01.11.2014, la ora 09:30, in timp ce se afla la domiciliu, a fost sunata pe telefonul fix de o persoana necunoscuta care s-a prezentat ca fiind de la un institut medical. Aceasta persoana i-a spus ca fiul sau a fost victima unui accident rutier si trebuie operat de urgenta in Germania, costul operatiei fiind de 18.000 lei.”, informeaza IPJ Iasi.

Persoana vatamata a mers la banca, pentru a scoate banii, insa a constatat ca este victima unei tentative de inselaciune, intrerupand convorbirea telefonica. Ulterior a vorbit cu fiul sau, care i-a transmis ca nu a fost victima niciunui accident rutier.

La aceeasi data, la ora 12:17, politistii Sectiei 1 Politie au fost sesizati telefonic de catre A. Spiridon, de 64 ani, din municipiul Iasi, despre faptul ca in jurul orelor 12:00, un barbat a sunat pe telefonul fix, recomandandu-se politist rutier si spunandu-i ca fiul cel mare a avut un accident rutier grav si este necesara plata cheltuielilor de spitalizare. In momentul in care barbatul a intrebat la ce spital este internat fiul sau, acea persoana a inchis apelul telefonic.

Acesta a verificat daca fiul sau este acasa, care se afla intr-o camera din apartamentul unde locuiesc impreuna.

In cauza a fost intocmite dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunii tentativa la inselaciune, iar politistii continua cercetarile in vederea identificarii autorilor si tragerii acestora la raspundere penala.

Foto: servuspress.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii