ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-04-2013, ora 15:45

Tentativa de suicid, in Parcul Copou din Iasi

Articol de Madalina Irimia

O tentativa de suicid a avut loc astazi in jurul orelor 01:30 in Parcul Copul din Iasi. Un barbat de 38 de ani care avea asupra sa un cutit amenininta ca se va sinucide. Politistii locali ajunsi la fata locului au reusit sa-i distraga atentia acestuia, sa-i ia cutitul si sa-l imobilizeze pana la venirea ambulantei.

Barbatul care avea o plaga deschisa la nivelul unui brat a fost preluat de o ambulanta si transportat la spitalulu Sf. Spiridon pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Luni, 29 aprilie, in jurul orelor 01:30, politistii locali care executau serviciul de mentinere a ordinii si linistii publice in zona Copou au fost anuntati prin Disperatul Politiei Locale ca in Parcul Copou un barbat ameninta cu acte de suicid. Ajunsi operativ la locatia mentionata, lucratorii institutiei noastre au identificat o persoana care avea asupra sa un cutit si amenininta ca se va sinucide. Tinand cont de faptul ca aceasta prezenta o plaga deschisa la nivelul unui brat, la fata locului a fost solicitata o ambulanta prin Serviciul Unic de Urgenta 112. De asemenea, prin metode specifice, politistii locali au distras atentia barbatului ocazie cu care s-a reusit dezarmarea si imobilizarea acestuia. Din verificarile efectuate a reiesit faptul ca se numeste I.V., de 38 ani, domiciliat in judetul Iasi fiind cunoscut ca avand mai multe intentii de suicid in urma unor neantelegeri cu parintii”, a declarat Daniel Ungureanu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Foto: replicaonline.ro

     
Tag-uri: tentativa, suicid, cutit, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii