A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817120.6631.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Teatrul National “Mihai Eminescu” din Chisinau, in turneu la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-01-2016, ora 09:33

Teatrul National “Mihai Eminescu” din Chisinau, in turneu la Iasi

Articol de Madalina Irimia
In acest weekend, Sala Mare a Teatrului National „Vasile Alecsandri” va gazdui doua reprezentatii de succes ale Teatrului National „Mihai Eminescu” din Chisinau.
Astfel, sambata, 23 ianuarie, de la ora 19.00, va avea loc spectacolul „Filumena Marturano sau Divort in stil italian”, o piesa de Eduardo de Filippo in regia lui Alexandru Vasilachi. Subiectul spumos al piesei este cunoscut si din celebrul film “Casatorie in stil italian”, cu Sophia Loren si Marccello Mastroianni, insa minunatul duet al protagonistilor moldoveni (Petru Hadarca si Silvia Luca) ii confera o alta profunzime: personajele au trecut de prima tinerete, iubirea lor e cu nabadai, cu fulgere si tunete.
A doua reprezentatie a trupei Nationalului din Chisinau va avea loc pe 24 ianuarie, de la ora 19.00, cand spectatorii vor putea viziona piesa „Casa de pe granita” de Slawomir Mrozek, regizata si adaptata de Agnieszka Korytkowska-Mazur.

Pretul biletelor la cele doua spectacole variaza intre 16 si 40 de lei, in functie de pozitia in sala.
     
Tag-uri: iasi, teatru, chisinau
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii