A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817735.5214.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Taxiurile autorizate pot fi recunoscute dupa Sigla Aeroportului Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-01-2013, ora 14:53

Taxiurile autorizate pot fi recunoscute dupa Sigla Aeroportului Iasi

Articol de Madalina Irimia

Aeroportul Iasi a anuntat ca autoturismele taxi ce opereaza in perimetrul aerogarii sunt autorizate si verificate conform HCJ 108 din 29.04.2011. Sigla Aeroportului Iasi este lipita pe autoturismele taxi autorizate iar datele soferilor si ale autoturismelor sunt cunoscute si pastrate de catre Serviciul Securitate Aeroportuara al institutiei.

De asemenea, sunt interzise parcarea si stationarea in dreptul terminalelor de pasageri ale Aeroportului Iasi dar si in afara zonei de parcare. Autovehiculele care transporta pasageri in regim privat pot opri in fata terminalelor maxim 1 minut pentru debarcare / imbarcare.

Parcarea special amenajata este disponibila publicului. Aceasta este pazita si supravegheata in permanenta. Reamintim tarifele de parcare :

3 ron / ora – primele 3 ore

1 ron / ora – urmatoarele ore

Mentionam ca, in vederea fluidizarii traficului rutier in perimetrul Aeroportului Iasi, soferii ce vor alege sa creeze disconfort altor pasageri - prin nerespectarea unor reguli minime de civilizatie si respect reciproc - risca avertizari si sanctiuni sau chiar ridicarea autoturismelor.

Foto: iasi365.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii