A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719812556.4133.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Taxi folosit pentru contrabanda cu tigari. Politistii de frontiera ieseni au descoperit peste 4500 de pachete de tigari
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-11-2014, ora 14:03

Taxi folosit pentru contrabanda cu tigari. Politistii de frontiera ieseni au descoperit peste 4500 de pachete de tigari

Articol de Madalina Irimia

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi au descoperit intr-un taxi patru colete ce contineau 92.900 tigarete marca Plugarul, cu timbru de acciza Republica Moldova.

La sfarsitul saptamanii trecute politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi, pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice de supraveghere si control in zona de competenta, au oprit in trafic, pentru control, pe comunicatia Frasuleni- Sendreni, un autoturism marca Dacia Logan, inmatriculat in Romania, inscriptionat si echipat TAXI, condus de cetateanul roman Eduard C., in varsta de 39 ani.

In urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite pe bancheta din spate si in portbagaj patru colete invelite in saci de folie de culoare neagra. Politistii de frontiera au constatat ca in cele patru colete erau 92.900 tigarete marca Plugarul, cu timbru de acciza Republica Moldova.”, a declarat subcomisar de politie Denis Lazar, purtator de cuvant al ITPF Iasi.

Cu privire la cele constatate Eduard C. a declarat ca o persoana necunoscuta i-a propus sa mearga in localitatea Sendreni pentru a lua si transporta coletele pana in municipiul Iasi. Acesta a mai adaugat ca nu are cunostinta despre ce contin coletele.

Tigarile in valoare de 41.061 lei au fost ridicate in vederea confiscarii, iar pe numele barbatului politistii de frontiera au intocmit lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de „colectarea, detinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea si vanzarea bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia.”

Foto: bzi.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
MikeKab,  13.09.2017 16:20

https://writemyessay.us.com direct payday lenders

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii